Gratis e-boek Springleven

springlevenBinnen een half uur naar een leven met meer kleur, meer actie, meer energie, meer kracht, meer passie en meer positiviteit. Meer genieten van het leven, meer sprankelen en meer delen. Klinkt dat aantrekkelijk? Het kan!

Voel jij je regelmatig gestrest, somber en passieloos? Stel je zaken uit? Is je leven saai en een sleur geworden? Klaag je veel en voel je je regelmatig een slachtoffer van ‘de situatie’? Heb je geen zin om te wachten op een midlifecrisis, burnout, boreout of hartinfarct voordat je het roer om gaat gooien? Kies je voor datgene wat voor jou het belangrijkste is? Dan is dit je kans.

In het boek duw ik je naar de rand, laat ik je over die rand de diepte in kijken, ga je je handen in de lucht steken en de sprong in het diepe maken. Je gaat duiken, nee springen. Springen in de kracht van je leven!

De formule is simpel:

WETEN
Weet wie je bent, wie je wilt zijn, wat je kunt en wat je wilt doen.

WILLEN
Wil een ander leven en kies wie je wilt zijn en wat je wilt doen.

WAARMAKEN
Zet je wensen en dromen om in concrete acties.

Het boek lees je binnen een half uur uit. Een boek vol inspiratie. Maar ik waarschuw je. Van lezen en denken alleen wordt je leven niet leuker. De kracht ligt in het doen. Dus hoe sneller je door het boekwerkje heen bent, hoe sneller je aan de slag kunt.

Downloaden

Het gratis e-boek is te bekijken, printen en te downloaden vanaf deze site: Klik hier.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *