Great men deserve great shirts

Mensen die mij kennen weten dat ik altijd, maar dan ook altijd, een overhemd draag. En daarvoor heb ik een aantal adresjes waar je niet zomaar een leuke blouse kunt vinden, maar echt bijzondere exemplaren. Zo heb ik vandaag weer een doosje thuisbezorgd gekregen met twee nieuwe overhemden. Het is de tweede keer dat ik bij bb-chum heb besteld, en naast mooie overhemden maken, doen ze nog iets bijzonders.

Bij iedere bestelling doen de eigenaren namelijk een handgeschreven kaartje met een persoonlijke boodschap. Dat viel me de eerste keer al op, maar dat blijkt dus geen toeval. Een perfecte vorm van klantenbinding en iedere keer dat ik een overhemd van hen aantrek denk ik terug aan die persoonlijke touch.

Ik kan er veel woorden aan vuil maken, maar waar het om gaat: goed voorbeeld doet goed volgen. Hoe kun jij, net als Martijn en Peggy, een persoonlijke noot toevoegen aan jouw werk en jouw klant het gevoel te geven dat hij/zij bijzonder is. Hoe maak je iets wat al speciaal is (jouw werk) nog net dat beetje meer bijzonder door daar iets van jezelf aan de ontvanger toe te voegen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *