Happy at work? – Test

De zomervakantie kan erg rustgevend zijn maar ook stress bezorgen. Hoe krijg je al het werk af voordat je op vakantie gaat en hoeveel werk en mails staan op je te wachten als je weer terug bent. Het is ook de tijd van orde scheppen in de chaos, opruimen en archiveren. Op je bureau en soms ook in je hoofd.landscape

Daarbij helpt de volgende test je wellicht. Want hoe sta je in je werk, hoe is de balans tussen werk en privé, hoe ga je om met je collega’s, heb je voldoende uitdaging en ontwikkelmogelijkheden? In veertig vragen geef je aan hoe tevreden je bent met je werk en je werkomgeving, hoe gemotiveerd je bent, of je voldoende uitdaging en groeimogelijkheden hebt, of je werk ‘zin’ heeft, of jouw bedrijf goed wordt geleid, of je leuke collega’s hebt en of je je werk aankunt.

Dynamic

De vragenlijst is in het Engels, maar geeft daarna wel een heel mooi scoreoverzicht van de sterke en zwakke punten in jouw werk. Daarna geeft het je handvatten om voor jezelf een actieplan te formuleren om de zwakke punten te versterken.

Dus heb je tien minuten over? Doe dan even deze test: happinessatworksurvey. En heb je nog meer tijd over, doe dan de werkpleziertest op deze website.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *