Onzichtbaar computer spelletjes spelen op het werk

Het is crisis en dus van groot belang dat je op je werk een goede indruk achter laat. Maar je moet ook af en toe een beetje kunnen ontspannen. Daar hebben vier Amsterdamse jongens wat op gevonden.

Op cantyouseeimbusy.com kun je spelletjes spelen die eruit zien alsof je aan het werk bent in een regulier office programma. Zo ziet niemand – en dus vooral je baas niet – dat je aan het ontspannen bent.

Een leuk detail op de website is de kostencalculator. De gespeelde uren van alle spelers worden bij elkaar opgeteld en vermenigvuldigd met een modaal jaarinkomen. Zo ontstaat er een totaal bedrag dat alle spelers bij elkaar hebben “verspeeld”.

De jaren tachtig klassiekers Pong of Moonlander kun je nu in het geniep spelen. Met je scrollbalk als racket kun je een pagina tekst leegspelen. Of je kunt een ruimteschip door een presentatie met grafieken heen manoeuvreren. En dit allemaal zonder dat je baas het door heeft. Sterker nog, hij zal denken dat je harder werkt dan ooit.

Logisch dus ook dat de url van de site luidt: cantyouseeimbusy.com. Want druk lijk je. En druk ben je. Maar dan alleen met spelletjes.

In de komende tijd zal de site worden uitgebreid met nog meer spellen. Dus wil je even onopgemerkt en ongestoord ontspannen op je werk. Neem dan eens een kijkje op cantyouseeimbusy.com

1 reactie op “Onzichtbaar computer spelletjes spelen op het werk”

  1. maar ons netwerk is beveiligd door Barracuda. hoe moet dat dan want niets werkt!!!!!!!! help!!!!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *