High five day

Het is vandaag niet alleen secretaressedag, maar vandaag is het ook, zoals iedere derde donderdag van april, High five day.

High Five Day laat ons herinneren dat ieder klein succesje in het leven gevierd mag worden. En de high five is de instant bevrediging van ieder succesgevoel.

De high five, voor als je onder een steen hebt geleefd de afgelopen jaren, is wanneer je met je platte hand (verticaal) de hand van een andere persoon boven het hoofd tegen elkaar slaat. Niet te verwarren met de ‘Low five’ waarbij je met de platte hand (horizontaal) de hand van de ander op heuphoogte slaat.

Vandaag is je dag. Ben je op tijd uit bed gekomen, high five. Heb je de vuilnis buitengezet, high five. Koffie gehaald voor je collega’s, high five. Heb je een goede deal gemaakt, high five. Is de presentatie aan een nieuwe klant geslaagd, high five. Is het secretaressedag, high five.

Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt er een high five aan vastkoppelen. Vandaag heb je ook nog eens een goed excuus, als je die al nodig hebt. Dus ga helemaal los. High five!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *